Wat heeft jouw bedrijf op dit moment van je nodig?

Let's figure it out together.

Wel weten maar niet doen

Ik snap het!

Jij bent de real deal.

Ondanks dat je de kennis al hebt, schiet je in de stress en loop je helemaal vast als het gaat om doen


Je durft wel maar je durft ook niet.


Je barst van de ideeën en je weet inmiddels precies hoe je dit wil gaan aanpakken. Ik hoef jou echt niet te vertellen hoe jij een lancering kunt plannen, jouw posts moet schrijven, dat webinars en challenges geven klanten kan opleveren of dat je consistent zichtbaar moet zijn om vertrouwen bij je klant op te bouwen.

Dat weet je namelijk allang.

En daar lig het helemaal niet aan. Je hebt niet voor niks geïnvesteerd in als die online programma's.


Jouw business heeft nu iets heel anders van je nodig dan wat je voorheen deed. Je merkt nu zelf ook dat het niet aan een gebrek aan kennis ligt. Want wat je weet komt er gewoon niet uit.

Niet zoals jij wenst.


Er zit veel meer in jou dan wat je tot nu toe laat zien.


Je mag nu naar een diepere laag. En erachter komen waarom dingen je niet lukken. Terug om te ontdekken wat er anders mag. Jouw balans vinden in het persoonlijke en het praktische.

Terug naar de kern.


Wat jou gaat helpen is erachter komen wat jou echt in de weg staat.

Je zal makkelijker en sneller richting jouw doelen kunnen werken en meer resultaten behalen als jij minder gaat denken en meer gaat voelen.

Wat anderen zeggen?

Voor dat ik begon met de Video Challenge had ik 1 doel: buiten mijn comfort zone stappen en buiten in het openbaar, ALLEEN video’s maken. Mijn doel heb ik bereikt. Ik durf nu buiten alleen te filmen. Hoe eng het soms nog aanvoelt. IK DOE HET!


Dit dankzij Tessa!


Daarnaast heb ik ook geleerd hoe ik mijn verhaal krachtiger kan vertellen om zo een community op te bouwen dankzij de masterclass. Ik ben tevreden met de keuze die ik heb gemaakt om deel te nemen. We are growing and glowing! Dankjewel Tessa!!
Xavianey

Motivational Blogger & Speaker

Ik heb veel inzichten uit het gesprek gehaald, vooral hoe ik anders naar mijn content kan kijken en dus meer van kan creëren. Die vragen vond ik fijn om door te nemen, om zo een helder beeld te krijgen wat er in de basis nog niet goed staat. Zodat ik dit kan verbeteren. Ik zou je aanbevelen aan anderen, want ik vind je een fijne coach. Je denkt mee. Maar geeft me ook een schop onder mijn komt als ik het nodig heb. Je ziet waar ik behoefte aan heb, en geeft me daar concrete handvaten voor, hoe ik ermee aan de slag kan gaan.
Renee Onderwater


Money Mindset Coach

I am so happy I signed up for a session with Tessa. I felt really comfortable opening up to her and the session itself was really insightful. She helped me with making my goals clear and helped me to realize that everything is within reach. So right after the session, i felt super energized and ready to do the self-work. 

For me this was a nice addition and a contrast to my (trauma) therapy. Sometimes after therapy i can feel a bit gloomy, but immediately after the coaching session i felt empowered. Which was amazing! 

Thanks again Tessa

Tracy-Jane


PhD Candidate bij Academic Medical Center (AMC), University of Amsterdam

Dit is hoe ik jou daarbij ga helpen.

"The Business Clarity Call"

Elke maand selecteer ik 3 ondernemers voor deze GRATIS call, waarin wij samen voor meer helderheid gaan zorgen zodat jij weer vol gas verder kunt.

Deze call is helemaal voor jou als jij helemaal klaar bent met

 • Het niet durven doen.
 • Stagneren in jouw creatie proces omdat je constant twijfelt of je het wel goed doet.
 • Jezelf te verstoppen achter een plaatje en een tekst.
 • Stressen om geld omdat je geen consistente klantenstroom hebt.
 • Jezelf vast voelen omdat je mooie kansen links laat liggen.

Jij wilt meer


 • Meer zelfvertrouwen.
 • Een beter balans tussen het persoonlijke en het praktische.
 • Meer rust aan je hoofd.
 • Vaker en sneller de knoop door kunnen hakken.
 • Makkelijker en vastberaden in actie komen.
 • Meer verfrissende inzichten om verder te kunnen.
 • Vrijheid!
Door jou écht heb mogen voelen dat de balans tussen het persoonlijk vlak en het zakelijk vlak erg belangrijk is.


Het is zo waardevol om niet alleen het zakelijk vlak te ontwikkelen, maar zeker óók naar het persoonlijke/het innerlijke te kijken. Om erachter te komen wat dáár nodig is om verder te ontdekken en ontwikkelen. Zodat ik de beste versie van mezelf kan zijn voor mijn cliënten.


Met dit inzicht, dit besef wordt er veel meer duidelijk:


1. dat ik meer in mijn gevoel mag gaan zitten


2. dat ik mijn zielsmissie mag gaan leven


3. en dat ik (allang!!) niet meer startende ben, maar al voor langere tijd hard aan het werk ben


4. mijn bedrijf is geen hobby 🙂


Je hebt echt een diepere laag in mij geraakt, een diepere laag waar ik mee aan de slag mag: de kern!

Thanks for that.

Serena Mora ~ Kindercoach

Change is Scary but Necessary